Action: StwM Beschaffung für das Studierendenwerk München Oberbayern
Brief Description
Leistungsgegenstand ist die Belieferung der Betriebsstellen der Hochschulgastronomie mit Saucen und Suppen in 4 Losen. Ziel ist der Abschluss einer Rahmenvereinbarung mit 1 Unternehmen je Los:
Die Rahmenvereinbarung wird für 2 Jahre mit der Option der zweimaligen Verlängerung um je ein Jahr geschlossen. Die Laufzeit beginnt am 01.06.2025 und endet spätestens zum 31.05.2029. Der Vertrag endet, wenn das folgend genannte Gesamtkontingent erreicht ist, auch vor Ablauf der o.g. Fristen. Die Kündigungsfrist beträgt 5 Monate.
Los 1: 152.000,00 netto
Los 2: 447.000,00 netto
Los 3: 256.000,00 netto
Los 4: 37.000,00 netto
Preisanpassungen sind gemäß der Preisgleitklausel in den Vertragsunterlagen möglich.
Dates and deadlines
Period
01.06.2025 until 31.05.2027
Expiration time
Mar 14, 2025, 10:00 AM19 days to go
Award period
May 17, 202583 days to go
Bidders requests
Mar 7, 2025, 10:00 AM12 days to go
Contracting Authority
Studierendenwerk München Oberbayern - Anstalt des öffentlichen Rechts Leopoldstraße 15
80802 München vergabestelle@stwm.de
Execution place
Awarded
Regulation
VgV
Tender Procedures
Offenes Verfahren
Subdivision into lots
Yes
Side-offers allowed
No
Several main offers allowed.
No
Delivery form
elektronisch in Textform
CPV Codes
15891000-0 Soups and broths
Information on ongoing tenders
If you would like to receive information on ongoing procurement procedures electronically, please register here.
You are using an outdated browser that does not correctly display all the contents of iTWO Tender. In order to make full use of our pages in appearance and function, we recommend that you install one of the newer browsers below:
We use cookies to provide our services and to optimize them for you and to continuously improve them. You can find more information about cookies in our data protection declaration.
In order to be able to use our services, cookies must be activated in your browser!