Action: StwM Beschaffung für das Studierendenwerk München Oberbayern
Brief Description
Leistungsgegenstand ist die Belieferung der Betriebsstellen der Hochschulgastronomie mit Wurstwaren in 3 Losen. Ziel ist der Abschluss einer Rahmenvereinbarung mit 1 Unternehmen je Los:
Die Rahmenvereinbarung wird für 2 Jahre mit der Option der zweimaligen Verlängerung um je ein Jahr geschlossen. Die Laufzeit beginnt am 01.04.2025 und endet spätestens zum 31.03.2029. Der Vertrag endet, wenn das in den Vergabeunterlagen genannte Gesamtkontingent erreicht ist, auch vor Ablauf der o.g. Fristen.
Preisanpassungen sind gemäß der Preisgleitklausel in den Vertragsunterlagen möglich.
Termine und Fristen
Period
01.04.2025 until 31.03.2027
Expiration time
Dec 18, 2024, 10:00 AMnoch 26 Tage
Award period
Feb 23, 2025noch 93 Tage
Bidders requests
Dec 11, 2024, 10:00 AMnoch 19 Tage
Contracting Authority
Studierendenwerk München Oberbayern - Anstalt des öffentlichen Rechts Leopoldstraße 15
80802 München vergabestelle@stwm.de
Execution place
Awarded
Regulation
VgV
Tender Procedures
Offenes Verfahren
Subdivision into lots
Yes
Side-offers allowed
No
Mehrere Hauptangebote zul.
No
Delivery form
elektronisch in Textform
CPV Codes
15131120-2 Sausage products
Information on ongoing tenders
If you would like to receive information on ongoing procurement procedures electronically, please register here.
You are using an outdated browser that does not correctly display all the contents of iTWO Tender. In order to make full use of our pages in appearance and function, we recommend that you install one of the newer browsers below:
We use cookies to provide our services and to optimize them for you and to continuously improve them. You can find more information about cookies in our data protection declaration.
In order to be able to use our services, cookies must be activated in your browser!